Stockopruiming ShowerGuard

Stockopruiming ShowerGuard®

Glasproducent Guardian heeft besloten om hun ‘Easy-to-clean’ ShowerGuard douchewandglas niet langer te verdelen op de Europese markt. Bijgevolg hebben we besloten om onze stock volledig af te bouwen en u dit kwaliteitsproduct aan te bieden aan een uitzonderlijk lage prijsKlik hier indien u een offerte wenst te ontvangen.

Kies voor ShowerGuard en het schoonmaken wordt kinderspel!

Waarom ShowerGuard?

ShowerGuard is een product met een duurzame ionenlaag aan één zijde. Deze laag maakt de oppervlakte glad, waardoor vuil en kalk niet kunnen hechten. ShowerGuard beschermt zo permanent tegen glascorrosie en vervuiling en is uitermate onderhoudsvriendelijk in vochtige omgevingen.

 

  • het oppervlak is met ionenstralen verzegeld. 
  • een levenslange garantie.*
  • slechts minimaal onderhoud nodig.
  • normale huishoudelijke reinigingsmiddelen volstaan.

Gewoon glas

Glans die verbleekt

Gewoon douchewandglas kan u nog zo vaak poetsen, met de tijd verliest het toch zijn oorspronkelijke glans. Kalkhoudend water, hitte en zeep zorgen ervoor dat de oppervlakte verkleurt, vlekkerig of zelfs broos wordt. Zelfs de beste schoonmaakmiddelen doen meer kwaad dan goed.

ShowerGuard

Glans die blijft

ShowerGuard Glas is anders. Tijdens de productie is de oppervlakte al beschermd en verzegeld met een ionenlaag. Onze gepatenteerde „Easy-to-clean” innovatie beschermt de oppervlakte langdurig en voorkomt corrosie en veroudering. Met de minste moeite ontstaat telkens weer de glans die u zag toen u uw ShowerGuard glas kocht.

ShowerGuard is een duurzaam, eenvoudig schoon te maken glasproduct.

Gewoon glas

Als poetsen niet meer helpt

Glas veroudert. Hard water, zeep, shampoo en schoonmaak-middelen tasten de glaslaag aan. Kalk, vuil en corrosie hechten zich vast in de kleine scheurtjes door chemische reactie. Door het vasthechten in de poriën heeft ook schoonmaken geen nut meer. Kalk en verkleuringen blijven permanent zichtbaar en maken de douchecabine lelijk.

ShowerGuard

De “Easy-to-clean” innovatie

ShowerGuard glas is corrosiebestendig en onaantastbaar door de hardheid van het water. Zijn gepatenteerde “Easy-to-clean” oppervlakte beschermt het glas succesvol en dat gegarandeerd* 10 jaar lang. Anders dan bij bestaande oplossingen is bij ShowerGuard de bescherming tegen vuil en corrosie al in de beschermlaag geïntegreerd. Aangezien het vuil zich nergens aan kan hechten, blijft uw douchewandglas altijd als nieuw, ook na jaren douchegenot.

 

*Raadpleeg de garantievoorwaarden hier.