Geef uw interieur een exclusieve uitstraling met Master-Soft figuurglas

Nieuwe glassoorten spreken altijd tot de verbeelding van interieurarchitecten en geven de ruimte een trendy en exclusieve uitstraling. Niets is minder waar voor het nieuwe Master-Soft figuurglas van glasproducent Saint Gobain dat we onlangs aan ons assortiment toevoegden.

Unieke gravure

De onderscheidende eigenschappen van Master-Soft benadrukken nogmaals de veelzijdigheid en de verschillende toepassingsmogelijkheden van glas. Het oppervlakte zelf daagt de waarnemer uit om het glas aan te raken. Dit omwille van de uniek, 1mm diepe, gestructureerde gravure. Deze textuur wordt verkregen door een ongebruikelijk gietproces, waarna het tussen twee cilinders rolt die het glas zijn unieke motief en reliëf geven. Het resultaat is een glazen oppervlakte dat de indruk wekt alsof het subtiele golven maakt. Als je het van een afstand bekijkt, lijkt het hele glasoppervlak te bewegen als een textielgordijn.

De uniek gravure wekt de indruk alsof het glas subtiele golven maakt.

Veelzijdige toepassingen

Door het visueel zacht ogende patroon is dit glas geschikt voor grotere toepassingen zoals douchewanden en scheidingswanden. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte pivoterende kaderdeur tussen de hal en de leefruimte, waar toch net dat tikkeltje privacy gewenst is. Tegelijk laat het voldoende licht door om een open gevoel te behouden en geeft het een exclusieve touche aan de woning.

Het glas in combinatie met een kleurrijke laklaag creëert daarnaast een zeer leuk en fris effect voor een spatwand in de keuken of een unieke accentmuur of kastdeurbekleding in de slaapkamer of leefruimte.

Een kleurrijke laklaag maakt het glas geschikt voor wand- en kastbekleding.

Gratis staal

Heb je interesse in dit nieuwe figuurglas en wil je het graag tonen aan jouw klanten? Contacteer ons op +32 14 25 77 80 voor een gratis staal, technische info en prijzen.

Mastersoft