Nieuwe telg in Dark Grey familie

Zwarte elementen zijn erg in trek in moderne interieurs. Ook zwart glas is al geruime tijd aan een stevige opmars bezig. De grote vraag naar glazen panelen heeft er toe geleid dat we binnenkort een nieuwe 6mm variant toevoegen aan onze Dark Grey familie. Een mooie aanvulling aan ons Dark Grey assortiment, bestaande uit 6, 8, 10mm helder en 4, 8 en 10mm gezuurd glas.

 

 

 

 

Dark Grey glas wordt op dezelfde manier geproduceerd als ander vlak glas. Met dat verschil dat er tijdens het productieproces van Dark Grey een chemische samenstelling wordt toegevoegd waardoor het glas een homogene zwarte kleur krijgt. De kleur zit dus in het glas zelf en de kleurintensiteit wordt bepaald door de dikte van het glas.

 

 

Deze donkergrijze glazen panelen worden alom gewaardeerd om hun esthetiek en zijn erg geschikt voor deuren, wanden en meubelonderdelen.

 

 

De voordelen

 

  • Maar schoonheid is niet alles, functionaliteit is minstens zo belangrijk. Zo is dit product populair in regio’s met veel zonlicht, omdat het een efficiënte manier is om licht en warmte te filteren met een beperkt niveau van lichtreflectie.

 

  • De beglazing biedt ook een uitstekende privacy. Zelfs met een lichtbron achter de wand of deur, kan men niet naar binnen kijken.

 

39054-PLIB-2698