Nieuwe glassoort: “Raywall 90T 8 mm klaar”

We presenteren met trots ons nieuwste product in de categorie figuurglas, dat recent aan ons assortiment is toegevoegd: de ‘8 mm klaar Raywall 90T’.

Raywall 90T 8 mm: verfijnde privacy met stijlvol figuurglas

Raywall 90T is een stijlvolle, 8mm dikke hardbare glasoptie met strakke lijnen, ontworpen om een eigentijdse uitstraling en unieke visuele effecten te creëren. Het is een elegant figuurglas. Liefhebbers van geometrische vormen zullen er dol op zijn.

 

Figuurglas in je interieur is weer helemaal hip en trendy. En deze nieuwkomer past perfect bij de hedendaagse trend van strakke, rechtlijnige interieurs met een steel-look-trend.

Figuurglas in je interieur is weer helemaal hip en trendy.

Gehard glas met een patroon van verticale lijnen

Dit dynamische glastype, met een patroon van verticale lijnen die aan één zijde in het glas zijn gewalst, is ideaal voor het verbeteren van de sfeer in elke ruimte. Door dit patroon komt er wel licht door het heldere glas heen, maar blijven details verborgen en zijn slechts contouren zichtbaar.

Raywall 90T biedt privacy zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke lichtinval, waardoor het perfect geschikt is voor diverse toepassingen, zoals interieurdecoratie, badkamerinrichting, meubelconstructie en de vormgeving van deuren.

Graag meer info?

Heb je interesse in deze nieuwe glassoort en wil je het graag tonen aan jouw klanten? 

Contacteer ons op +32 14 25 77 80 voor technische info en prijzen.

Raywall 90T 8 mm Klaar Figuurglas - HG Glas