Revolutionaire LineScanners: een stap voorwaarts in glasproductiekwaliteit.

Bij HG Glas staat het streven naar de hoogste kwaliteitsnormen centraal. Daarom delen we vol trots onze recente vooruitgang op het gebied van kwaliteitscontrole.

HG Glas streeft naar voortdurende kwaliteit en innovatie.

Met onze geavanceerde machines en een uitgebreide voorraad aan glastypen hebben we een belangrijke stap gezet in het waarborgen van topkwaliteit. Onlangs hebben we ons productieproces versterkt door de implementatie van vier horizontale LineScanners. Deze innovatieve technologie is naadloos geïntegreerd in onze procedures, voornamelijk op de slijp- en boorlijn na het reinigen. De LineScanners stellen ons in staat om bewerkt en gehard glas grondig te inspecteren op eventuele gebreken in het glas. Hierbij worden de oppervlaktekwaliteit, randen en afmetingen van de glazen platen automatisch en nauwkeurig geanalyseerd. Deze grondige inspectie vindt plaats nog voordat het glas de temperoven ingaat, waardoor zelfs de kleinste onregelmatigheden worden gedetecteerd en we de hoogst mogelijke kwaliteit van onze eindproducten kunnen waarborgen.

Met deze vier nieuwe scanners zetten we een nieuwe standaard voor perfectie in de glasindustrie en versterken we onze belofte van ongeëvenaarde kwaliteit.

Een data-gedreven streven naar perfectie

Een bijzonder aspect van ons proces is de implementatie van het Archive-databasesysteem. Deze krachtige database biedt ons de mogelijkheid om scans en evaluaties op te slaan en te beheren. Dit minimaliseert onderbrekingen in kritieke workflows tijdens het productieproces, en zorgt ervoor dat belangrijke gegevens altijd binnen handbereik zijn. Bovendien hebben we gekozen voor de Management Console-optie, waardoor we real-time inzicht hebben in de status van onze machines. Dit stelt ons in staat om te voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld aan de kwaliteit van ons glaswerk.

Op weg naar ongeëvenaarde excellentie

De verzamelde gegevens stellen ons in staat om trends te identificeren en mogelijke verbeterpunten te ontdekken. Deze gegevens vormen een onschatbare bron van informatie waarmee we onze productieprocessen voortdurend kunnen verfijnen en onze producten naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Blijf op de hoogte voor meer spannend nieuws en updates terwijl we samen streven naar glasproducten van ongeëvenaarde kwaliteit en schoonheid.

…………………………………………………….

Blijf op de hoogte voor meer spannend nieuws en updates terwijl we samen streven naar glasproducten van ongeëvenaarde kwaliteit.