Weg met zuigerafdrukken op uw doucheglas

Weg met zuigerafdrukken op uw doucheglas

In de winter laten we ons al eens verleiden tot een stomende douche of een heerlijk warm bad. Het is u dan misschien al eens opgevallen dat er bepaalde patronen tevoorschijn komen op uw douchewand. Deze worden zichtbaar van het moment dat het glas vochtig wordt door waterdamp of stoom. Dit verschijnsel wordt vernetting van het glasoppervlakte genoemd en wordt veroorzaakt tijdens de productie en plaatsing van uw glaspaneel. Zie onderstaande afbeeldingen.

Zuigerafdrukken
Zuigerafdrukken

Bovenstaand verschijnsel wordt vernetting van het glasoppervlakte genoemd en wordt veroorzaakt tijdens de productie en plaatsing van uw glaspaneel

Geen productiefout

Omdat deze afdrukken enkel zichtbaar zijn als het glas aangedampt is, worden ze in geen geval als een fout of gebrek aanzien. Het is een gevolg van technische manipulatie van het glas doorheen verschillende productiefases. Met de kwaliteiten van het glas is dan ook absoluut niets mis.

De oplossing

Vindt u de kringen toch storend en lijkt klassieke reiniging geen soelaas te bieden? Dan hebben wij de oplossing voor u:

Glass Renew Super.

 

Dit is een product dat speciaal ontwikkeld werd om een dieptereiniging op het glas uit te voeren. En dat is wat u nodig heeft om deze productiesporen uit te wissen.

 

De afdrukken zijn namelijk een gevolg van rubber, lijm en plastics die in aanraking komen met het glas tijdens het productie- en plaatsingsproces. Deze materialen zijn niet achtergebleven op het glas, maar hebben het oppervlak van het glas op microscopisch niveau veranderd.

 

Dankzij Glass Renew Super kan u het oppervlak van uw ruit terug volledig egaal maken. Resultaat: weg met zuigerafdrukken op uw doucheglas!

 

Voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen: info@hg-glas.be