onze troeven

Visie / Reputatie

Wat we doen, willen we goed doen. HG biedt daarom slechts een beperkt gamma aan, dat bestaat uit kwaliteitsvolle producten en een goede dienstverlening.

 

HG staat voor een stipte en volledige levering, met een onberispelijke kwaliteit en afwerking. We streven ernaar om de referentie te zijn in onze markt op het vlak van kwaliteit en levercommitment.

 

Klanten kunnen zorgeloos en gerust bij HG hun bestelling plaatsen, daar staat HG voor.

Levering / Commitment

Afspraak is afspraak. U hoeft niet naar de eindklant te vertrekken met maar 99% van de benodigde glaselementen. Ons levercommitment betekent het tijdig en volledig leveren van uw order, met de gewenste afwerkingskwaliteit, het hele jaar door!

Kwaliteit

Wij willen ons onderscheiden door een betere kwaliteit te leveren dan wat gangbaar is in de markt. Dit vertaalt zich in de aankoop van het beste basisglas en gespecialiseerde machines. Alle bewerkingen gebeuren in onze eigen fabriek te Herentals. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in materiaal, opleiding en communicatie om een grondige kwaliteitscontrole te bevorderen.

Controle

HG-Glas is een goed geoliede fabriek, die loopt met een hoge precisie. Vanaf het doorsturen van uw order doorloopt het de kort op elkaar afgestemde diensten vanaf ordernotatie, werkvoorbereiding & controle, de productie, de afhandeling en eventueel de levering. Tussen en na deze stappen wordt het order op kwaliteit gecontroleerd, zowel visueel als automatisch d.m.v. een scan.

Wenst u graag meer info?